Gorąca orzechowa mleczna czekolada

Autor: Mieszko
Czas przygotowania 0 godz. 30 min.

Składniki

250 ml mleka
125 ml śmietanki 30%
200 g białej czekolady
pół laski wanilii
łyżka konfitury truskawkowej

Sposób przygotowania:
Mleko zagotuj ze śmietanką. Dodaj pokruszoną mleczną czekoladę, mieszaj, aż się roztopi. Przelej do kubka, a na koniec dodaj syrop do smaku. Zamieszaj i gotowe!

Produkt wykorzystany w tym przepisie:
Amoretta Desserts

Źródło: www.ofeminin.pl

Jeśli cenisz smak naturalnych orzechów spróbuj również Choco Amore.

Zapisz przepis w PDF Wydrukuj przepis

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych w plikach cookies m.in. w celach statystycznych oraz w celu dopasowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkownika. W programie służącym do obsługi internetu możesz zmienić ustawienia dotyczące akceptowania plików cookies. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

Zamknij