Kula Gianduja

Autor: Mieszko
Czas przygotowania 0 godz. 1 min.

Składniki

Składniki:

Czekolada
Jeżyk z mlecznej czekolady na dekoracji
Nadzienie z czekoladą gianduja

Gdy intensywna w smaku czekolada spotyka delikatnie orzechową czekoladę gianduja, powstaje propozycja deserowa, w której zakocha się każdy miłośnik orzechowych pyszności. Dzięki drobno zmielonym orzechom laskowym, nic nie zakłóci przyjemności z rozpływającej się w ustach cudownie czekoladowej masy. Z kolei atrakcyjne i oryginalne zdobienie w postaci jeżyka z mlecznej czekolady uczyni z praliny deser, który zachwyci Twoich gości. 

Produkt wykorzystany w tym przepisie: Mieszko Magnifique

Zapisz przepis w PDF Wydrukuj przepis

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych w plikach cookies m.in. w celach statystycznych oraz w celu dopasowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkownika. W programie służącym do obsługi internetu możesz zmienić ustawienia dotyczące akceptowania plików cookies. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

Zamknij